logo

Actualitat Notícies

Atenció: Compra les teves entrades en punts de venda oficials

Enguany volem que gaudis de la temporada de concerts i festivals, per això et demanem que abans de comprar les entrades et fixes bé que l'estàs fent en punts de venda oficials. Atén la informació de les organitzacions de consumidors que com OCU alerten dels riscos lligats a la compra d'entrades en webs de revenda no autoritzades.

Si estàs pensant a acudir a un concert, a molts o fins i tot a algun festival aquest estiu, per favor abans de comprar les entrades, assegura't de qui és l'organitzador i quins són els punts de venda oficials.

Compra en punts de venda oficials

Encara que veges publicitat en altres pàgines web de revenda realment atractives, no piques. Et recomanem que compres les entrades en la taquilla oficial o a través d'un revenedor autoritzat. De no fer-ho, podries estar caient en les xarxes de la revenda, ser víctima d'una falsificació o pagar més per les entrades.

Comprar la teua entrada fora d'aquestes dues opcions, no és garantia de res si no de tot el contrari. Molts han sigut els que s'han queixat de problemes derivats de la compra d'entrades a través de webs de revenda i moltes les reclamacions que hem rebut en OCU per aquest sentit.

OCU contra la revenda

En OCU portem anys lluitant contra la revenda i alertant als consumidors d'aquesta realitat. Per això, llancem una campanya de conscienciació al costat d'altres huit organitzacions de consumidors europees, per a advertir dels riscos lligats a la compra d'entrades en webs de revenda no autoritzades.

La Direcció General de Consum ha d'actuar

En OCU exigim que es complisca la Llei del Consumidor i sol·licitem a la Direcció General de Consum que investigue les pràctiques de les pàgines web de revenda d'entrades. En moltes ocasions, són les companyies que operen entre països les que tenen aquestes pràctiques abusives.

En els llocs en els quals aquestes pàgines no complisquen amb la normativa, les autoritats haurien d'intervindre per a assegurar-se que ho fan. No pagues més per les teues entrades, compra sempre en canals oficials. Fuig dels riscos lligats amb informació, com la que et proporcionen les organitzacions de consumidors.

Pot consultar la notícia original ACI

© 2019 - Sernutec - Servicios y Nuevas Tecnologías